GÜNDEM

Türkav Bafra Şubesi Alpaslan Türkeş`i Ankara`da Andı

 
 119
Türkav Bafra ŞubesiAlpaslan Türkeş`i Ankara`da Andı - TÜRKAV Bafra Şubesi Ankara`da Alpaslan Türkeş`in vefatının 18. yılı anma programına katıldı.
Bafra Haber

 |  - TÜRKAV Bafra Şubesi Ankara`da Alpaslan Türkeş`in vefatının 18. yılı anma programına katıldı.

TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) Bafra Şubesi  Başbuğ Alparslan Türkeş`i ölümünün 18. Yılında Ankara`da Anıt Mezarındaki anma programına katıldı.

Ankara`da Başbuğun Mezarı Başında Düzenlenen Anma Programına MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli, Tuğrul Türkeş, Myk Üyeleri, Çok Sayıda Milletvekili Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Yurdumuzun dört bir yanından gelen TÜRKAV Şube Başkanları, Ülkü ocakları Başkanları, gençler ve halk katıldı.

TÜRKAV Bafra Şubesi Başkanı Gıyas Varol Alparslan Türkeş`in ölümünün 18. yılını anarken şunları söylesi:

" Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur``diyen Başbuğumuz Alpaslan Türkeş "˜i anlamak için Türk ve İslam kültürünü iyi özümsemek gerekir.

Hayatta olduğu süre içerisinde bütün varlığını Türk-İslam davasına adayan Alpaslan Türkeş`in sistemleştirip aksiyon haline getirdiği fikirler, bu gün sadece Türk Milleti`nin değil emperyalizmin tehdidi altındaki bütün mazlum milletlere ışık tutmaktadır. Bu gün emperyalizmin karşısında tek engel, Başbuğumuzun yolundan giden Türk Milliyetçileridir. Tüm hayatını, mensubu olmaktan gurur duyduğu milletini yüceltme, Allah kelamını yayma ve Türk Dünyasının kutlu geleceğini inşa etmek için harcamıştır. Yetiştirmiş olduğu milyonlarca Ülkücüyle Türk Dünyasının geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle hakka yürüyüşünün 18. Yılında Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ`i saygı ve rahmetle anıyor. Vatan Millet Dini İslam ve Kutlu davamız İlahi Kelimetullah uğruna can veren ülkü şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Sevdan Sevdamız, Kavgan Kavgamızdır!"

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkav Bafra Şubesi Alpaslan Türkeş`i Ankara`da Andı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0