GÜNDEM

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesinden Kaymakamlığa Ziyaret

 
 46
Türkiye Emekliler DerneğiBafra Şubesinden Kaymakamlığa Ziyaret - Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi yeni yönetim kurulu başkanı Ünal Bandır heyeti ile birlikte Kaymakam Halis Arslan`ı makamında ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi yeni yönetim kurulu başkanı Ünal Bandır heyeti ile birlikte Kaymakam Halis Arslan`ı makamında ziyaret ettiler.

Dernekle ilgili açıklamalarda bulunan dernek başkanı Ünal Bandır; "Geçtiğimiz haftalar içerisinde derneğimizin seçimi yapıldı. Seçim sonucunda üyelerimiz bizleri layık görmeleri üzerine göreve getirildik. Bafra`da şuanda 27.000 emekli var. Bizim derneğimizde ise kayıtlı olarak 4.500 üyemiz bulunmaktadır. Bu nedenle üyelerimize yönelik çalışmalarımız bulunmaktadır." dedi.

Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu açıklamasında;"İlk öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Üyelerinize yönelik yapacağınız çalışmalarınız da başarılar diliyorum.  Dernek olarak değişik projeler hazırlayın, okullar ve diğer derneklerle istişare içerisinde olun. Bafra dışında gezilmesi ve görülmesi gereken yerlere geziler düzenleyin." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesinden Kaymakamlığa Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0