ULUSAL

Türkiye Yasta

 
 1394
Türkiye Yasta - Pakistan`da 145 kişinin ölümüne neden olan okul saldırısının ardından Türkiye`de bir günlük milli yas ilan edildi ve bayraklar yarıya indirildi.
Bafra Haber

 |  - Pakistan`da 145 kişinin ölümüne neden olan okul saldırısının ardından Türkiye`de bir günlük milli yas ilan edildi ve bayraklar yarıya indirildi.

Türkiye, Pakistan`da Taliban`ın düzenlediği okul saldırısında öldürülen 132`si çocuk 145 kişinin yasını tutuyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun dün bir günlük milli yas ilan etme kararı alındığını açıklamasının ardından Türkiye`de bayraklar yarıya indirildi. Açıklamanın ardından tüm Türkiye`de olduğu gibi Taksim Meydanı`nda bulunan dev bayrakta sabahın erken saatlerinde yarıya indirildi.

ÇANAKKALE`DE BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

Pakistan'ın Peşaver şehrinde bir okula düzenlenen baskında öğrenciler ile öğretmenlerin öldürülmesi nedeniyle 1 günlük ulusal yas ilan edildi. Çanakkale`de de Türk bayrakları yarıya indirildi.

Pakistan'da meydana gelen baskının ardından Başbakanlık tarafından 1 günlük milli yas ilan edildi. Yas ilanının ardından Türk bayrakları yarıya indirildi. Çanakkale`nin sembolü Dur Yolcu Anıtı, 18 Mart Tepesi başta olmak üzere, göndere çekilmiş olan Türk bayrakları yarıya indirildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkiye Yasta içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0