GÜNDEM

Tff 3. Lig Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen İstifa Etti

 
 114
Tff 3. Lig Bafra Belediyespor KulüpBaşkanı Dursun Ali Bilgen İstifa Etti - TFF 3. Lig ekiplerinden Bafra Belediyespor'da Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen istifa etti.
İhlas Haber Ajansı

 |  - TFF 3. Lig ekiplerinden Bafra Belediyespor'da Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen istifa etti.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen, ''Bu tamamıyla bir bayrak yarışıdır. Hedef Bafra Belediyespor'u 2. Lig'de görmekti. Ne var ki ben ve ekibim 14 yıldan beri amatörde oynayan Bafra Belediyespor'u 3. Lig'e çıkardık. Başarılı, bir o kadar da süper maçlar oynadık. Play-off mücadelelerimizde averajla kaybettik. Bu nedenden dolayı tüm Bafra Belediyespor sevenlerinden özür dilerim" dedi.
Görev yaptığı 4 yıl boyunca acısıyla, tatlısıyla çok zamanlar geçirdiğini, spor camiasındaki dostlukların ne kadar değerli olduklarını camianın içinde çok iyi anladığını vurgulayan Bilgen, "Tüm dostlarım ve yönetimdeki değerli arkadaşlarımla Bafra Belediyespor'u 3. Lig'e çıkardık. Bu başarıda emeği geçen belediye başkanlarıma, tüm teknik idari ekibime, futbolcularıma, Bafra Belediyespor'u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Bafra ve Samsun basınının güzide mensuplarına, maddi ve manevi
desteklerini hiç esirgemeyen, kesmeyen sevgili taraftar ve saygıdeğer spor sever halkımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederim. Bugünden itibaren de Bafra Belediyespor Kulübü Deneği'ndeki üyeliğim, yönetim kurulu üyeliğim ve yönetim kurulundaki başkanlık görevimden gördüğüm lüzum ve sağlık sebeplerinden dolayı istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.
(AİB-SA-İY-İY-S)
  • BafraHaber Yorum
  • Tff 3. Lig Bafra Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen İstifa Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0