GÜNDEM

Türkmen Aile Bafra Umut Derneğine Sığındı

 
 530
Türkmen Aile Bafra Umut Derneğine Sığındı - Bafra Umut Derneği  Türkmen ailesine yardım etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Umut Derneği Türkmen ailesine yardım etti.

Musul'daki savaştan kaçan iki aile Bafra'ya geldi. Bafra Umut Derneğini arayan Osmanbeyli Mahallesi Muhtarı Ramazan Bülbül iki Türkmen ailesinin ihtiyaçlarını belirtti. Türkmen aileye barınabilecekleri bir ev bulundu.

 Geceyi soğukta halının üzerinde geçiren Türkmen ailenin yardımına Bafra Umut Derneği ve Bafra Ülkü Ocakları yetişti. Bebeklerin ve çocukların soğuktan korunacak kıyafetlerinin olmaması ve yatak yorganlarının bulunmaması yürekler acısı bir durumdu diye Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin''Bafra Sosyal Market 'e güttürdüğümüz aileler ihtiyaçları olan ayakkabı, çorap, giysi, yatak, yorgan gibi malzemeleri alarak yerleşmiş oldukları eve taşıdık.''dedi.

Bafra Osmanbeyli Mahallesi Muhtarı Ramazan Bülbül Türkmen Aileye oturacakları bir ev tahsis etti. Ayrıca yakacak yardımını da karşılamaya söz verdi. Bafra Eğitim Kültür ve Ülkü Ocaklarının başlatmış olduğu Türkmen ailelere yardım kampanyasının devam ettiğini belirten Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu yapılan desteklerden dolayı teşekkürlerini dile getirerek "˜` Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde bir şeyler yapmaya gayret ettik. Bu geceyi inşallah rahat ve sıcak geçirecekler. Ama ülkemizin her köşesinde yardım bekleyen kardeşlerimiz var.''dedi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkmen Aile Bafra Umut Derneğine Sığındı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0