SPOR

Turnuvanın Galibi Fatih

 
 263
Turnuvanın Galibi Fatih - Yavuz Selim Vakfı ve Gençlik Spor Merkezinin Ortaklaşa Düzenlediği Futbol Turnuvasının Kazananı Fatih Öğrenci Yurdu Oldu.
Bafra Haber

 |  - Yavuz Selim Vakfı ve Gençlik Spor Merkezinin Ortaklaşa Düzenlediği Futbol Turnuvasının Kazananı Fatih Öğrenci Yurdu Oldu.

Turnuvaya toplamda 7 takım katıldı. 1 Hafta boyunca süren karşılaşmalar bugün sonra erdi. Turnuvada 1. olan takım Fatih Öğrenci Yurdu olurken, Turnuvanın en centilmen takımı ise Hacınabi Gençlik Spor seçildi.

Turnuva Sonrasındaki ödül töreninde konuşma yapan Bafra Kaymakamı Halis Arslan,`` Spor yapan insanların, dostluğu ve arkadaşlığı ön plana çıkardığını görüyoruz. Bu bakımdan sporu gerçek anlamda yapanlar hayatta da başarılı olurlar. Spor yapanlar kesinlikle kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar. Sizin gibi gençlerimizin sayısının çoğalmasını istiyoruz.`` şeklinde konuştu.
Turnuvada, 3. Toki Gençlik Spor , 2. Kemalpaşa Gençlik Spor ve 1. Fatih öğrenci yurdu oldu.
Turnuvada dereceye giren 1.2.ve 3 takımlara Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek ve Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu kupalarını ve madalyalarını takdim etti.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Turnuvanın Galibi Fatih içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0