GÜNDEM

Ülkem Üzerine Doğan Güneş Büyük Deha Adlı Oyun Bafra`da Sahnelendi

 
 378
Ülkem Üzerine Doğan Güneş BüyükDeha Adlı Oyun Bafra`da Sahnelendi - Yönetmen Yusuf Kutluca`nın yazdığı ve yönettiği "Ülkem Üzerine Doğan Güneş Büyük Deha" adlı oyun Samsun`un Bafra ilçesinde sahnelendi.
Bafra Haber

 |  - Yönetmen Yusuf Kutluca`nın yazdığı ve yönettiği "Ülkem Üzerine Doğan Güneş Büyük Deha" adlı oyun Samsun`un Bafra ilçesinde sahnelendi.

İstanbul Film Medya Tiyatro Grubu`nun sahnelediği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın hayatını anlatan oyun Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde seyirci ile buluştu. Oyundan önce bir konuşma yapan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan`ın başarılı çalışmaları ve devlet adamlığı ile ilgili açıklama yaptı.

Büyük alkış alan oyun beğenildi.

Oyunu Eski Devlet Bakanı, Ak Parti MKYK Üyesi ve Ak parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ahmet Demircan, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetimi, Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü, Av.İbrahim Semiz, Elif Çoşkun Bilgin, Ayşe Vuraloğlu, Tuba Taş, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal ve Yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Partililer ile çok sayıda vatandaş katılarak izlediler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ülkem Üzerine Doğan Güneş Büyük Deha Adlı Oyun Bafra`da Sahnelendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0