GÜNDEM

Ülkü Ocaklarından Şehit Ailelerine İftar

 
 1067
Ülkü Ocaklarından Şehit Ailelerine İftar - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bafra Ali Kale Turisttik Tesislerinde Şehit ailelerine iftar yemeği düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bafra Ali Kale Turisttik Tesislerinde Şehit ailelerine iftar yemeği düzenledi.

Yemeğe Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra MHP İlçe başkanı Hüseyin Acar, Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Şehit Aileleri Dernek başkanı Mümine Ersin ve yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekten önce Kur`an ve mevlid okunarak tüm şehitlerimiz için dua yapıldı. Yemekten önce bir konuşma yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu şunları söyledi: Gerek ülkücü şehitlerimizin gerekse yurt savunması esnasında şehit düşen askerlerimizin haklarını ödeyemeyiz. Bizler onların kutsal emanetlerine ve aziz hatıralarına sahip çıkmaya yeminliyiz. Ülkemizi idare edenlerin anaların gözyaşı dinsin sloganıyla başladıkları çözüm süreci maalesef yasalaşmış bulunuyor. Eli kanlı terör mensuplarının, bölücü hainlerin bu süreçte epey yol aldıkları bir gerçektir. Biz avazımız çıktığınca bunu her yerde dillendirdik. Ülkemiz bölünmenin eşiğine doğru gitmektedir. Bizi paronaya görmekle suçlayanlar bugün gelinen noktada ülkücülerin hakkını teslim etmektedirler. Ama meşru olan her platformda bu pazarlığı ve bu çözülme sürecini milletimize anlattık ve anlatmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimizin kıymetli emanetleri, yakınlarıyla bu akşam burada olmaktan mutluluk duyuyor ve davetimize bizleri kırmayarak geldikleri için de hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ülkü Ocaklarından Şehit Ailelerine İftar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0