GÜNDEM

Ülkü Ocaklarından Türkmenlere Gıda Ve Giysi Yardımı Kampanyası

 
 751
Ülkü Ocaklarından Türkmenlere GıdaVe Giysi Yardımı Kampanyası - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının Türkiye`deki kamplarda kalan Türkmenlere yönelik yardım kampanyası devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının Türkiye`deki kamplarda kalan Türkmenlere yönelik yardım kampanyası devam ediyor.

Kampanya çerçevesinde şimdiye kadar toplanan kıyafet yardımları Ülkü Ocaklı gençler tarafından tek tek ayrıştırılıp, düzenlendikten sonra kolilere yerleştiriliyor.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu yaptığı açıklamada: "Bu kampanyayı genel merkezimizle eş zamanlı olarak yürütüyoruz. Genel Merkezimizin birkaç gün içinde talimatıyla topladığımız yardımları bir tırla Hatay`daki Türkmen kamplarına ulaştıracağız. Gelen yardımları gençlerimiz tasnif edip, kolilere yerleştiriyor. Tırın dolması için özellikle gıda yardımlarına ihtiyacımız var. Giysi noktasında epey yardım ulaştı elimize. Ancak oradaki insanların gıdaya da ihtiyaçları var. Özellikle pirinç, bulgur, makarna, un, şeker, yağ, konserve, bakliyat gibi gıda maddesini bize kısa zamanda ulaştırabilirse vatandaşlarımız çok memnun oluruz. Bize şimdiye kadar yardımda bulunan vatandaşlarımız da çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bafra Ülkü Ocaklarının yardım kampanyasına destek olmak için 0541 505 1453 nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ülkü Ocaklarından Türkmenlere Gıda Ve Giysi Yardımı Kampanyası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0