SAMSUN

Uluslararası Gençlik Kampı Bakan Kılıç'ın Katılımıyla Başladı

 
 454
Uluslararası Gençlik KampıBakan Kılıç'ın Katılımıyla Başladı - 'Uluslararası Gençlik ve Kampı' Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla Samsun'da başladı
Bafra Haber

 |  - 'Uluslararası Gençlik ve Kampı' Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla Samsun'da başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 'Ortak Değerler, Ortak Gelecek ve Genç Liderler' temasıyla düzenlenen 'Türk Konseyi Uluslararası Gençlik Kampı'nın açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla yapıldı. Türk Konseyi Uluslararası Gençlik Kampı'na 22 ülkeden 120 öğrenci katıldı.

Gençlerin burada kurduğu dostlukları uzun zaman sürdürmeleri gerektiğini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Buradan ülkelerinize dönerken, geçirdiğiniz zamanları da göz önüne alarak 1 haftalık değil, ömürlük dostluklar edinin. Çünkü hayatınızın ileri ki zamanlarında burada edindiğiniz dostlukların karşınıza nerede çıkacağı hiç belli olmaz. Sizlere destek vereceğini ve yol çizeceğini ilerleyen günlerde farkına varabilirsiniz. Burada çok farklı ülkelerden bir araya gelen ve aynı zamanda ülkemizde de eğitim gören ve yurtlarımızda kalan öğrencilerle de bir arada olacaksınız. Türkiye'de arkadaşlarınızla bir arada olacaksınız ve farklı eğitimler alacaksınız. Tartışmalarınız olacak, spor yapacaksınız, müzakereleriniz olacak ama bunun yanında örneğin; İslamafobi ile mücadele konusunu ve kendinizi daha fazla nasıl geliştirebilirsiniz diye destekler de alacaksınız. Bu ikincisi düzenlenen bir kamp. Bu gibi organizasyonlar ilerleyen zamanlarda daha da artacak. Sizlerin de birbirinizi tanımanızla beraber dünyadaki dostluklarınızın gelişmesi sağlanacak. Buradaki amacımız bir bağ kurmak. Sizlerin birbirinizle daha kolay ulaşabileceğiniz ve anlaşabileceğiniz bir bağ kurmak. Ümit ediyorum ki burada geçireceğiniz güzel vakit buna destek olacak" dedi.

19 Mayıs Gençlik Kampı'ndaki açılışa ayrıca Vali İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, uluslararası öğrenciler ve davetliler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Uluslararası Gençlik Kampı Bakan Kılıç'ın Katılımıyla Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0