GÜNDEM

Uyuşturucuya Karşı Pedal Çevirdiler

 
 1267
Uyuşturucuya Karşı Pedal Çevirdiler - Samsun`un Bafra İlçesinde Türkiye Bisikletçiler  Derneği Bafra Şubesi tarafından madde bağımlılığının zararları dikkat çekmek için bisiklet turu düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesinde Türkiye Bisikletçiler Derneği Bafra Şubesi tarafından madde bağımlılığının zararları dikkat çekmek için bisiklet turu düzenlendi.

Bafra Bisikletçiler derneği tarafından düzenlenen etkinliğe 30 bisikletli katıldı. Gençlik Caddesi Askerlik şubesi önünde başlayan Bafra turu Alaçam  , Yaşar Doğu , Tekel caddesi  ve Atatürk Bulvarından başlangıç noktası gençlik caddesi Askerlik Şubesi önünde sona erdi.  

 

İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın , " İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak da bizlerinde biz desteği olsun istedik.Madde Bağımlılığının bütün kötü yönlerini sağlık müdürlüğü olarak anlatıyoruz.Tedavi olmak isteyen ve kurtulmak isteyenleri tedavi merkezlerine ve doktorlarımıza sürekli gönderiyoruz ve uzak durulması için bir farkındalık  çalışması yapılmak istendi. Bizde bu etkinliğe destek verdik." dedi

 

İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın`ın konuşmasının ardından Bafra Bisikletçiler derneği tura katılanlar arasında çekilen kura ile bisiklet hediye etti. Bisiklet kurayı çeken 10 yaşında ki Zeynep Betül Nar çıkması ise tura katılanlar arasında memnuniyet yarattı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Uyuşturucuya Karşı Pedal Çevirdiler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0