GÜNDEM

Arıcılar Yerinde İncelendi

 
 265
Arıcılar Yerinde İncelendi - Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) projeleri kapsamında arıcılık desteği alan üreticiler mütevelli heyet tarafından ziyaret edildi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) projeleri kapsamında arıcılık desteği alan üreticiler mütevelli heyet tarafından ziyaret edildi.

Kaymakam Ali Fuat Türkel ile birlikte mütevelli heyette bulunan İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, İlçe Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, arıcılık ve hayvancılık devlet destekli hibe alan Akalan, Şahinkaya Elalan, Sarpın ve Karakütük Mahallerini ziyaret ederek arıcılık yapanları yerinde incelediler.
Mütevelli heyet ile birlikte arıcılık yapanları yerinde inceleyen Vakıf Başkanı Kaymakam Ali Fuat Türkel, arıcılık desteği alan vatandaş ile sohbet ederek onlardan bilgi aldı. Destek alan vatandaşlar da ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
  • BafraHaber Yorum
  • Arıcılar Yerinde İncelendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0