GÜNDEM

Bafra Belediyesi'nden Öğrencilerin 'Sevgi Bahçesi Projesi’ne Destek

 
 363
Bafra Belediyesi'nden Öğrencilerin'Sevgi Bahçesi Projesi’ne Destek - Samsun'un Bafra İlçe Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Doğanca İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, okul tarafından uygulamaya konulan ve tamamen doğal ürünlerin yetiştirildiği, 'Sevgi Bahçesi Projesi'ne destek verdi. Ziyarete Bafra Belediyesi Başkan Yardımcıları Fikri Düşünsel, Ahmet Tokgöz, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Samsun İl Genel Meclis Üyeleri Kadir Türköz, Temel Kocatepe, Hüseyin Yurduseven, Doğanca eski Belediye Başkanı İsmail Koparan ve iş adamı Salih Helvacı katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şükrü Neiş "Yaklaşık 1 ay önce okul yönetimi ve öğrenci grubu Bafra Belediyesi'ni ziyaret ederek, Sevgi Bahçesi Projesi'ni tanıtmışlardı. Bizlerde elimizden gelen desteği kendilerine vereceğimize dair söz vermiştik. Bugün o sözümüzü yerine getirdik. Tükettiğimiz gıdalarımızı doğal ortamında ve tamamen organik olarak yetiştirme konusunda Doğanca İlköğretim Okulumuzun göstermiş olduğu öncülük çok önemli. Benzer projelerin çoğalması gerekir" dedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra İlçe Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Doğanca İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, okul tarafından uygulamaya konulan ve tamamen doğal ürünlerin yetiştirildiği, 'Sevgi Bahçesi Projesi'ne destek verdi. Ziyarete Bafra Belediyesi Başkan Yardımcıları Fikri Düşünsel, Ahmet Tokgöz, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Samsun İl Genel Meclis Üyeleri Kadir Türköz, Temel Kocatepe, Hüseyin Yurduseven, Doğanca eski Belediye Başkanı İsmail Koparan ve iş adamı Salih Helvacı katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şükrü Neiş "Yaklaşık 1 ay önce okul yönetimi ve öğrenci grubu Bafra Belediyesi'ni ziyaret ederek, Sevgi Bahçesi Projesi'ni tanıtmışlardı. Bizlerde elimizden gelen desteği kendilerine vereceğimize dair söz vermiştik. Bugün o sözümüzü yerine getirdik. Tükettiğimiz gıdalarımızı doğal ortamında ve tamamen organik olarak yetiştirme konusunda Doğanca İlköğretim Okulumuzun göstermiş olduğu öncülük çok önemli. Benzer projelerin çoğalması gerekir" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, ziyarette ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı, okul kütüphanesine kitap, 3 adet oturma bankı, 2 adet geri dönüşüm kutusu ve okul yönetimine ise Atatürk posteri hediye etti.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi'nden Öğrencilerin 'Sevgi Bahçesi Projesi’ne Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0