SAMSUN

Vali Şahin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

 
 327
Vali Şahin Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Samsun Valisi İbrahim Şahin terör örgütlerine yardım edenleri bildiklerini söyleyerek, "Bunların derdi, güçlü bir Türkiye'nin ortaya çıkmasından endişe etmeleridir" dedi
Bafra Haber

 |  - Samsun Valisi İbrahim Şahin terör örgütlerine yardım edenleri bildiklerini söyleyerek, "Bunların derdi, güçlü bir Türkiye'nin ortaya çıkmasından endişe etmeleridir" dedi

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Yakakent ve Alaçam ilçesinde muhtarların şikayet, talep ve önerilerini dinlemek üzere Yakakent Belediyesi Çözüm Merkezi Toplantı Salonu ve Alaçam ilçesi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen "Muhtarlar Buluşması"na katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, bir konuşma yaparak ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra söz alan Vali İbrahim Şahin, "Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği değeri ve önemi hepiniz biliyorsunuz. 17 muhtarlığı bulunan Yakakent ilçemizin 11 muhtarı Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret etmiş. Cumhurbaşkanımızın sizlere böyle bir bakışı olduğu için biz biraz daha dikkatli davranıyoruz. Dün toplantıda İçişleri Bakanımız muhtarlara siz köyünüzün bakanısınız dedi. Onun için sizler köyünüzden, mahallenizden ve sorumluluk alanınıza giren yerlerden ve buralarda olup bitenden sorumlusunuz. Bu Yakakent ilçemiz küçük, şirin ve dünya güzeli bir ilçe, bir yer. İlçe adeta deniz ile iç içe. Bu kadar güzel bir yeri çok az görürsünüz. Bu güzelim ilçemiz için arsalar üretin. Buraların alt yapısını yapın. Görselliğe özen gösterin" diye konuştu.

Samsun'un yaşanabilecek en güzel şehirlerden birisi olduğunu vurgulayan Vali Şahin, "Yakakent ilçesi de Samsun'da en güzel yaşanacak yerlerden biri. Onun için buraları çok güzel kullanın. Arsalarımız değer kazansın, köylerimizde yetiştirdiğimiz ürünleri de daha yüksek fiyattan satalım. Arkadaşlar birlikten kuvvet doğar. Bir araya gelip hep birlikte var gücümüzle köyümüz-mahallemiz için, ilçemiz için, ilimiz için ve vatanımız için var gücümüzle çalışacağız. Bizim köylerimizin temel sorunları yol. Yol yapımı konusunda Samsun bir ilki başlatarak beton yollar yapıyor. Bu yapılan uygulama başka illere de örnek olmaktadır. Televizyondan da izliyorsunuz, son zamanlarda müthiş bir şekilde bizlere saldırılar var. Bu terör örgütüne kimlerin yardım ettiğini, bu terör örgütü kimlere uşaklık ediyor, bunları hepimiz gördük. Bunların derdi, güçlü bir Türkiye'nin ortaya çıkmasından endişe etmeleridir. Ülkemizde inanılmaz bir genç nüfus var ve bu genç nüfus onları ürkütüyor. Demokrasinin beşiği dediğimiz ülkelerin ne yaptıklarını hepimiz gördük. Bu gün maalesef iki şehidimiz var. Allah onların ve bütün şehitlerimizin mekanlarını cennet etsin" şeklinde konuştu.

Yakakent ilçesinin balıkçı kasabası olarak öne çıkarılması gerektiğini belirten Şahin, "Bunun yönü yöntemi el birliği ile hareket etmekten geçiyor. Birlikte çalışacağız, birlikte hareket edeceğiz. Önce ilçemizi, sonra Samsunumuzu, daha sonra ülkemizi başkalarına muhtaç olmaktan kurtarıp daha iyiye, daha müreffeh ve daha zengin bir ülkeye doğru götüreceğiz. Bunu sağlarsak başarılı olacağız. Bunu sağlarsak zengin olacağız. Bunu sağlarsak güçlü olacağız. Her şeyden öte mazlum milletlerin göz bebeğimize baktığı bir dünyada onların ışığı ve umudu olacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları sırayla söz alarak, mahallelerinde yapılan çalışmalar ve sorunlarla ilgili olarak görüşlerini, önerilerini ve taleplerini aktardı. Daha sonra da Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından muhtarlara kuşburnu fidanı dağıtıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vali Şahin Muhtarlarla Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0