SAMSUN

Vezirköprü'de Sergi Açılışı

 
 124
Vezirköprü'de Sergi Açılışı - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergilerinin açılışı yapıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergilerinin açılışı yapıldı

Çamlık Parkı'nda düzenlenen serginin açılışı törenine Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutan Yüzbaşı Ömer Aydoğan, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, Emniyet Müdürü Hakan Karslı, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hanife Öztürk Erdin, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Doğan, okul müdürleri, davetliler ve kursiyerler katıldı.

Açılış töreni, Yatılı İlk Öğretim Bölge Okulu öğretmeni Emre Çoşkun yönetiminde hazırlanan Artvin yöresi halk oyunları ekibi ekibinin gösterisiyle başladı.

Programda konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eyüp Kumaş, "Müdürlüğümüzce şimdiye kadar toplam 363 kurs açıldı. Bu kurslarda 2 bin 656 erkek, 3 bin 615 bayan olmak üzere toplam 6 bin 271 kursiyere eğitim verildi. Bunlardan bin 469 erkek, bin 694 bayan toplam 3 bin 173 kursiyerimiz başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı" dedi.

Kaymakam Mahmut Kaşıkçı da yaptığı konuşmada, "Her alanda kurs ve eğitim verebiliyoruz. Mahallelerimizin büyük çoğunluğunda bayanlarımıza unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarına yönelik her türlü kurs ve faaliyetlerimiz devam ediyor. Bunun yanında geldiğimizden beri devam ettirdiğimiz TEOG sınavlarına hazırlık kurslarına ve üniversiteye hazırlık kurslarımız ara vermeden devam etmekte. Biz velilerimizden bu kursları açarken hiç bir şey talep etmedik. Sadece diyoruz ki velilerimize çocuklarınıza destek olun hangi sonucu alırlarsa alsınlar onların yanlarında olmalarını istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol tarafından serginin açılışı yapıldı. Sergiyi gezen protokol ve davetliler kursiyerleri tebrik etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vezirköprü'de Sergi Açılışı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0