GÜNDEM

Voleybol Maçı Böyle De Seyredilmez Ki

 
 4490
Voleybol Maçı Böyle De Seyredilmez Ki - Bafra Anadolu Lisesi ve Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü maçını seyretmeye gelen Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri, tezahürat yaparken koltuklara çıkıp zıplayınca 2 görevli tarafından uyarıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anadolu Lisesi ve Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü maçını seyretmeye gelen Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri, tezahürat yaparken koltuklara çıkıp zıplayınca 2 görevli tarafından uyarıldı.

Sevgili Gençler, hak arama çabanızı takdir ediyor ve destekliyorum. Twitter üzerinden yaptığınız tüm eleştirileri de Bafra ve geleceğimiz adına umut verici buluyorum.
Haberimize kendi pencerenizden bakarak tepki gösterdiniz. Sanıyorum benim gibi olayın şahidi olmayanlar da destek vermek amacıyla bu tepkiye uydu.
Bafra Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Öğretmen Lisesi gibi okulların parlak öğrencilerini önemsiyorum. Değerli olduğunuz için cevap verme gereksinimi duydum. Zira bizim yaptığımız her haberin hatta güzel haberlerin dahi beğenmeyenleri vardır. Hepsine cevap verecek durumda değiliz.

Haberimizi topyekun yalanlamanız teknik olarak doğru değil. Çünkü haber bir doğru üzerinden yazıldı. O da sizlerin (Fotoğrafta görüldüğü gibi) koltuklar üzerine çıkarak tezahürat yapmanız ve uyarılmanız. Bundan sonraki şeyler teferruat.

Fotoğraflarda görüldüğü gibi koltukların üzerine çıkarak tezahürat yaptınız,
İki görevli tarafından uyarıldınız,
Sonra oturarak izlediniz,
Sonra tekrar koltuklara çıktınız,
Sonra İlçe Spor Müdürü tarafından uyarıldınız,
Kızarak dışarı çıkıp tekrar içeri girdiniz,
Polis memuru ve öğretmenleriniz gelip sizinle konuştu,
Sonra daha aşağı inerek maçı izlediniz,
Bazılarınız buna tepki vermek için biraz fazla bağırdı,
vs. vs.

Bunların hepsi her zaman olabilecek şeyler ama burada kazanacağımız bir şey var.
Salonlarımızı stadyumlara çevirmeyelim.
Rakibe yuh dahi çekmenin ayıp olduğu voleybol maçlarında koro halinde koltuklara çıkıp, zıplayarak tezahürat yapmanın bir anlamı yok.
Voleybol, maçın başında tokalaşarak başlanan ve maçın sonunda tokalaşarak biten, bunun dışında kimsenin kimseye temas etmediği en güzel spor dallarından biridir.
Yorum bölümlerini açıyor kendinize okulunuza yakışır eleştiriler yapmanızı umuyorum.

Saygılarımla
Editör

 

İLK HABER

Bafra Haber - Yalçın Köse/ Öğretmenlerine desteğe gelen öğrenciler, koltuklara basıp zıplayınca salondan dışarı çıkarıldılar.

Kurumlar Arası 19 Mayıs Atatürk Voleybol Turnuvası kapsamdaki Bafra Anadolu Lisesi ve Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü maçını seyretmeye gelen Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri, tezahürat yaparken koltuklara çıkıp zıplayınca 2 görevli tarafından uyarıldı.

Uyarıları dikkate almayan öğrencilere bu kez İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak uyarıda bulundu. Öğrenciler yine uyarıları dikkate almayınca müdürü protesto etmek için salondan dışarı çıktı. Öğrenciler 2-3 dakika sonra tekrar içeri gelerek aynı şekilde tezahürata devam ettiler. 
Bunun üzerine salona polis çağrıldı ve polis yardımı ile öğrencilerin tribünün alt kısmında oyunu seyretmeleri sağlandı. Maç bitimi ile olay tatlıya bağlandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Voleybol Maçı Böyle De Seyredilmez Ki içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0