ULUSAL

Whatsapp Masaüstünde

 
 1031
Whatsapp Masaüstünde - Popüler mesajlaşma devi WhatsApp, tarayıcı üzerinden kullanılabilecek olan web versiyonunu kullanıma sundu.
Bafra Haber

 |  - Popüler mesajlaşma devi WhatsApp, tarayıcı üzerinden kullanılabilecek olan web versiyonunu kullanıma sundu.

600 milyon kullanıcı sayısıyla mesajlaşma konusunda adeta devleşen WhatsApp, şimdi de kullanıcıların merakla beklediği web versiyonunu duyurdu. Buna göre WhatsApp kullanıcıları uygulamayı artık tarayıcı üzerinden de kullanabilecek.

Web.whatsapp.com adresi üzerinden kullanılabilecek olan Whatsapp Web, sayfada gösterilen QR kodu aracılığıyla giriş yapılabilecek. Ancak bunun için cihazınızda WhatsApp'ın son sürümünün yüklü olması gerekiyor.

 


WhatsApp Web

 

Şimdilik AndroidWindows PhoneBlackBerry ve BB10 için kullanıma sunulan WhatsApp, çok yakında iOS işletim sistemine sahip cihazlar için de kullanılabilir olacak.

WhatsApp'ın web versiyonunda mobil uygulamada kullanılabilen hemen hemen tüm işlemler yapılabiliyor. Bunun yanı sıra masaüstü bildirimleri, şarj uyarısı gibi çeşitli özellikler de mevcut.

 


WhatsApp Web şarj uyarısı (Kaynak: TechCrunch)

 

Eğer telefonunuzun şarjı biterse WhatsApp Web versiyonunda şarjınızın bittiğini gösteren turuncu bir bildirim geliyor. Telefonunuzun şarjı tamamen biterse, WhatsApp'ın web bağlantısı da kesiliyor. Yani web üzerinden WhatsApp kullanabilmek için telefonunuzun da açık olması gerekiyor.

WhatsApp Web nasıl kullanılır?

  1. web.whatsapp.com adresine gidin.
  2. Karşınıza çıkan QR kodunu çözebilmeniz için cihazınızın işletim sisteminize göre WhatsApp mobil uygulamasının menüsünden WhatsApp Web'i seçin.
  3. Açılan kamerayı web sayfasında gösterilen QR koduna doğrultun ve kodu okutun.
  4. WhatsApp Web telefonunuzla senkronize bir şekilde otomatik olarak açılacaktır. Mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

KAYNAK: http://www.webmasto.com/whatsapp-web-versiyonu-kullanima-sunuldu

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Whatsapp Masaüstünde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0