Başkan Şahin yolsuzluğu biliyordu

Eğer kendisinden habersiz yol açıldıysa en az 1 ay önce biliyordu. Çünkü bildirdiler. Yol 7 Eylül tarihinde akşam saat 20.00 sıralarında açıldı. Fotoğraflarda göreceksiniz. 7 Eylül Cuma akşamı kepçe, kamyon, işçiler Karayoluna ait kaldırım kırıp çamlık istikametinden gelen yol ile birleştirdiler. Kaldırımı kıran araçların kime ait olduğunu bilmiyorum. Belediyeye de ait olabilir. Ancak bir gün sonra Cumartesi günü Bafra Belediyesi`nin Asfalt makinesi oraya asfalt döktü. Ben gördüm başlarında da Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürü vardı. 10 Eylül Pazartesi günü, "Karayoluna yol çıkmayacağı düşüncesi" ile ihaleye girmediğini iddia eden bir işadamı ofisimizden Belediye Başkanı Zihni Şahin`i aradı. İşadamı telefonda Başkan Şahin`e: “Başkan, eski mezbahanın önünden karayoluna çıkış olmayacaktı. Yolu açmışlar, madem yolu açacaktınız neden ihaleden önce açmadınız” dedi. Başkan Şahin, “Ne olduğunu bilmiyorum, bir şeyler yapıyorlar bir bakayım” dedi.

Telefon görüşmesinden yaklaşık 5 dakika sonra Başkan Şahin işadamını tekrar aradı ve Dolmuş yolunu karayoluna bağlamak için yol açmışlar, dedi.

İşadamı, “Biz bu ihaleye bu yüzden girmedik. Yol açılacak deseydiniz ihaleye biz de girecektik başkaları da girecekti. Neden böyle yaptınız” diyerek tepki gösterdi. Aradan tam 27 gün geçti. MHP Grup Başkan vekili Abdurrahman Çamaş yazılı ve sözlü olarak yolun açılmasını başkana sordu. Başkanın cevabı manidardı. Ne olduğunu bilmiyoruz. Araştıracağız, varsa bir yanlış düzeltiriz” dedi. Görüldüğü gibi Belediye Başkanı en az 27 gün önce biliyordu ve kulağının üstüne yatmıştı. Geçen 27 gün içerisinde Oraya yol açma emrinin kim tarafından verildiğini araştırmamış, Ne olup bittiğini öğrenmemiş, Sorumluları bulup cezasını vermemiş, Yolu kapatıp, imara uygun hale getirmemiş... Sizce neden?

  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin yolsuzluğu biliyordu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0