Minikler Basket Maçında Hakem Faciası

Bafra Basketbol ihtisas kulübü ile İlkadım Belediyesi arasında oynanan basketbol müsabakası tam bir skandala sahne oldu.
Sevgili hakemlerimiz maça 30 dakika geç geldiler ve utanmadan, sıkılmadan, her şey normalmiş gibi hareketlerle Soyunma odalarına giderek hazırlandılar ve maçı 45 dakika geç başlattılar.
Maç tam bir skandaldı.  Bafralı minikler ellerini kaldırsalar faul düdüğü çalındı ama Samsun İlkadım Belediyesi minikleri üstümüze cıksalar bir şey yok.
Bizimkilerin ellerine top değince steps veya faul Fakat Samsun ilkadımlı minikler topla beraber yemeğe çıksalar normal.
Bu nasıl bir şeydir.  Artık Miniklerde bile bu kadar taraf tutulursa diğer kategorilerde ne olmaz ki.
Tabiî ki bu da yetmedi. Hakemlerin yaptıkları karşısında tepkisini gösteren seyirciler Hakemin isteği ile salondan çıkarıldı.
Seyircilerin komple herhangi bir küfürlü tezahürat yapmadığı hatalı kararlardan dolayı protesto tezahuratı yapıldığı ısrarla polise söylenince olaylar büyümeden yatıştırıldı. 
Sayın hakemlerin ağızlarındaki düdük zaten taraflı idi. Yapmaya çalıştığı provokasyondan sonra minikler teknik faul yapılmamasına rağmen hakem bize teknik fauller çalarak karşı taraf lehinde bütün kararlarını kullandı. O güzelim maçı katletti.
 Bizim anlamadığımız minikler spor kulüplerine kadar bu tarafgir yönetmeler olması. Allah aşkına Miniklerde oynanan bu kötü ayak oyunlarını görünce, Büyük takımlarda olanları makul görmeye başladık.
Bafra takımları ağızları ile kuş tutsa, bu hakemler bize yedirmezler.
  • BafraHaber Yorum
  • Minikler Basket Maçında Hakem Faciası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0