GÜNDEM

Yedi İklim Derneğinden Çanakkale Gezisi

 
 89
Yedi İklim Derneğinden Çanakkale Gezisi - Bafra Yedi İklim Derneği, Okuyoruz Araştırıyoruz Geziyoruz Projesi kapsamında Edirne, Bursa ve Çanakkale`ye gezi düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Yedi İklim Derneği, Okuyoruz Araştırıyoruz Geziyoruz Projesi kapsamında Edirne, Bursa ve Çanakkale`ye gezi düzenledi.

Bafra Yedi İklim Kültür Sanat Eğitim Bilim Ve Yardımlaşma Derneği`nin uygulamaya koyduğu "Okuyoruz Araştırıyoruz Geziyoruz" projesinin gezi etkinlikleri bölümü kapsamında Edirne, Çanakkale, Bursa gezisi gerçekleştirildi.

 İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen bu proje 40 öğrenci ve 5 eğitmenle sürdürülmekte.

Dernek Başkanı Eğitimci-Yazar Recep Şen, Edirne Çanakkale Bursa gezisi hakkında şu bilgileri verdi: "Kurulduğumuz günlerde bir slogan belirlemiştik kendimize. "˜Sevgi Üretmeye Çalışıyoruz` dedik, bu amaçla yola çıktık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
14 Eylül 2015 tarihi itibariyle başladığımız projemizin kitap okuma, eğitimler, seminerler, sportif etkinlikler, şehir içi geziler bölümünü bitirdik.
11-12-13 Mart 2016 tarihi itibariyle de Edirne, Çanakkale, Bursa gezimizi yaptık. Çocuklarımız bu gezi vasıtasıyla güzel ülkemizi, milli kahramanlarımızı, tarihimizi yakından yaşayarak tanıma ve aynı zamanda gezi boyunca sosyalleşme, becerilerini geliştirme imkanı buldular.

Projedeki çocuklarımızın büyük kısmı uzak köylerimizden gelen Kanberli-İlyaslı Ortaokulu öğrencileridir.
 Bu gezi onlar için çok faydalı ve ufuk açıcı oldu. İnşallah 18 Mart 2016 tarihinde Kanberli-İlyaslı Ortaokulumuzda bu geziye ait Çanakkale Edirne Bursa Gezi fotoğraflarımızı da sergileyeceğiz. Böylece "Okuyoruz Araştırıyoruz Geziyoruz" projemizi tamamlamış olacağız."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yedi İklim Derneğinden Çanakkale Gezisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0