EĞİTİM

Yeni Kurulan Özel Bafra Gençlik Ortaokulu Yönetici Ve Öğretmenleri Bir Araya Geldi

 
 230
Yeni Kurulan Özel Bafra Gençlik OrtaokuluYönetici Ve Öğretmenleri Bir Araya Geldi - Bafra`da yeni kurulan ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde faaliyete başlayacak olan Özel Bafra Gençlik Ortaokulu Ltd. Şti. kurucu üyeleri, yönetici ve öğretmenleri tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da yeni kurulan ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde faaliyete başlayacak olan Özel Bafra Gençlik Ortaokulu Ltd. Şti. kurucu üyeleri, yönetici ve öğretmenleri tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Yeni açılacak olan "Özel Bafra Gençlik Ortaokulu" Müdürü Soner Lokman, kurucu üye, yönetici ve öğretmenlerle tanışma ve kaynaşma toplantısında okulun misyonu ve vizyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Eğitim adına Bafra`ya yeni bir renk ve heyecan katmak istediklerini belirten Müdür Soner Lokman, "Özgüveni yüksek, çevreye ve topluma saygılı, düzenli, ahlaklı, vicdanlı, başarısını her geçen gün artırabilen sevgiyle yaklaşacağımız nesiller yetiştireceğiz." dedi.

Velilerimiz çocuklarını güvenli temiz bir ortamda modern ve çağdaş bir eğitim anlayışı içinde yeni teknolojileri tanıyarak sosyal ve sportif  bireyler olarak topluma kazandırmak adına  bizlere güvenle emanet edebilirler diyen Soner Lokman, "Binamız Bafra Anadolu Lisesinin altında hızla ilerlemektedir. Okulumuzdaki eğitimimiz müfredat programlarının yanında birebir eğitim, konu tekrarı, hafta içi ve sonu etütlerle desteklenecektir." diye söyledi.

Ayrıca öğrencilerin hafta sonu sosyal ve sportif faaliyetlerde açılacak kurslara ilgi ve becerileri doğrultusunda katılacağını ifade eden Lokman, 8. sınıflar okul açılmadan önce ve devre arası  TEOG kampları ile desteklenecektir." dedi.

Lokman son olarak, "Beraber olacağımız eğitimci arkadaşlarımız kendi alanlarında son derece saygın ve başarılıdırlar. Eğitim gönül işidir. Hepimiz geleceğimiz adına gönlümüzü, sevgimizi ve bilgimizi ortaya koyacağız. Katılımlarınızdan dolayı  Özel Bafra Gençlik Ortaokulu ailesi adına teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeni Kurulan Özel Bafra Gençlik Ortaokulu Yönetici Ve Öğretmenleri Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0