SAMSUN

Yepaş`ta E-fatura Dönemi Başlıyor

 
 809
Yepaş`ta E-fatura Dönemi Başlıyor - Teknolojik yatırımlarına bir yenisi daha ekleyen Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ), `e-fatura mükellefi` olma şartlarına uygun müşterilerine çağrıda bulundu.
Bafra Haber

 |  - Teknolojik yatırımlarına bir yenisi daha ekleyen Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ), `e-fatura mükellefi` olma şartlarına uygun müşterilerine çağrıda bulundu.

 

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde yaklaşık 1 milyon 800 bin müşterisine kaliteli, güvenilir, sürekli ve uygun fiyatlı elektrik enerjisi hizmeti sunan Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş., `müşteri memnuniyeti` odaklı hizmet anlayışının olmazsa olmazları arasında yer alan teknolojik yatırımlarına bir yenisi daha ekliyor.

Anonim, limited şirketi ve kamu kurumlarının faydalanabileceği `e-fatura` uygulamasına 2016 yılı başı itibariyle başlayacak olan YEPAŞ, kurumsal web sitesi olan "ww.yesilirmakepas.com"  adlı sitesinden yaptığı açıklamada, "Ëœe-fatura` mükellefi olan müşterilerine duyuru yaptı. Avrupa standartlarındaki teknolojik alt yapısıyla müşterilerinin abonelik, fatura tahsilatı gibi birçok işlemini çok kısa sürede çözen YEPAŞ, `e-fatura` uygulaması ile müşterilerine bir adım daha yakın olacak.

WEB SİTESİNDEN DUYURDU

Elektrik faturalarını elektronik ortamda müşterileriyle paylaşacak olan YEPAŞ`ın web sitesinden yapılan açıklamada, "YEPAŞ olarak siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına 01 Ocak 2016 tarihinden itibaren e-fatura uygulamasına geçiyoruz. E-fatura hizmetinden yararlanmak isteyen e-fatura mükellefi bütün müşterilerimizin `vergi dairesi` ve `vergi numaralarını` içeren bilgilerini, 444 55 23 nolu çağrı merkezimizi arayarak ya da müşteri hizmetleri merkezlerimizdeki temsilcilerimizle görüşerek, güncellemeleri gerekmektedir" denildi.

Bafranın haberi, bafra