GÜNDEM

Yeşilay Gönüllüleri Hediye Dağıttı

 
 85
Yeşilay Gönüllüleri Hediye Dağıttı - Hülya Yangın Ertekin - Samsun`un Bafra ilçesinde, 1-7 Mart Yeşilay Haftası Gönüllüleri,  "Bağımlılıklardan uzak durmak ve sağlıklı yaşam için sen de söz ver" temasıyla etkinliklerini sürdürüyor.
Bafra Haber

 |  - Hülya Yangın Ertekin - Samsun`un Bafra ilçesinde, 1-7 Mart Yeşilay Haftası Gönüllüleri, "Bağımlılıklardan uzak durmak ve sağlıklı yaşam için sen de söz ver" temasıyla etkinliklerini sürdürüyor.

Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği tarafından yapılan bisiklet turunun ardından Yeşilay Gönüllüleri Bugün de Cumhuriyet Meydanı`nda çadır kurarak Bafralılara bilgilendirme broşürü ve öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Bafra Yeşilay sorumlusu Hasan Şirin, "˜`Yeşilay 97 yıldır bağımlılıklarla mücadele ediyor, insanları ayırt etmeden önleyici, koruyucu hizmetlerini her yere ve herkese ulaştırmaya çalışıyor. Etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yıl da "˜Bağımlılıklardan uzak durmak ve sağlıklı yaşam için sen de söz ver` diyerek, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz. Bağımlılıklar sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın geleceğini tehdit ediyor. Sorumluluğumuz büyük, omuzlarımızdaki yük ağır. Geleceğimizi bağımlılıklardan korumak için her yerde zararlı alışkanlıklarla mücadelemize devam edeceğiz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşilay Gönüllüleri Hediye Dağıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0