EĞİTİM

Yeşilyazı İlkokulunda Proje Şenliği

 
 314
Yeşilyazı İlkokulunda Proje Şenliği - Yeşilyazı İlkokulu tarafından hazırlanan "Başarıyı Katlıyoruz" ve "Minik Yazarlardan Büyük Adımlar" projeleri sergilendi.
Bafra Haber

 |  - Yeşilyazı İlkokulu tarafından hazırlanan "Başarıyı Katlıyoruz" ve "Minik Yazarlardan Büyük Adımlar" projeleri sergilendi.

Projelerin tanıtımına, Bafra Kaymakamı Sayın Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.


Yeşilyazı İlkokulu öğretmenlerinden Şükran Kırbaş, Ebru Irmak, Yunus Sayım`ın öğrencileri tarafından yapılan çalışmalar büyük ilgi gördü.

Proje koordinatörü Fatma Elitok konuşmasında, origami çocukların zihinsel, sosyal, davranışsal gelişimlerine katkıda bulunan; yaratıcılık potansiyellerini ortaya çıkaran ve el becerilerini geliştiren bir sanat olduğunu, bu nedenle origami sanatının egzersiz programlarına alınması için Milli Eğitim Bakanlığı ile iletişime geçildiğini söyledi.

Elitok, Minik Yazarlardan Büyük Adımlar projesi ile ilgili olarak da, öğrencilerimizin yazılı ifade becerilerini geliştirmeyi, yazmaya teşvik ederek yazma yeteneklerini ortaya çıkarmayı, erken yaşta öğrencilere yazınsal beceriler kazandırarak öğrencilerin okul başarılarını arttırmayı ve yazmayı vazgeçilmez bir ihtiyaç haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Okul Müdürü Sefer Uslu okul binası ve çevresi ile ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Uslu, "Okulumuzun bahçesini beton döktürdük, iç ve dışını boyattık, merdiven ve içini granit kaplattık öğretmenler odası ve lavabolar yenilendi, sınıflara projeksiyon bağlandı, okul panolarımız komple yenilendi. Eğitim Öğretim alanında 2 tane birbirinden güzel proje yaptık. Burada emeği geçen başta Sayın Kaymakam Halis Arslan`a, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Aile birliği başkanıma, Müdür Yardımcıma, Öğretmenlerime çok teşekkür ederim."  dedi.

Tanıtım toplantısı sonunda misafirlere yöresel ürünler ikram edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşilyazı İlkokulunda Proje Şenliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0