EĞİTİM

Yeşilyazı Ortaokulu Avrupa` Ya Uçuyor

 
 2576
Yeşilyazı Ortaokulu Avrupa` Ya Uçuyor - Yeşilyazı Ortaokulu Personeli Türkiye Ulusal Ajansı hibesi ile "2014 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği`` kapsamında " Ã‹Å"`Flying to Imoroving`` (Gelişmeye Uçuyoruz)  projesi ile Avrupa`ya gidiyor.
Bafra Haber

 |  - Yeşilyazı Ortaokulu Personeli Türkiye Ulusal Ajansı hibesi ile "2014 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği`` kapsamında " Ã‹Å"`Flying to Imoroving`` (Gelişmeye Uçuyoruz) projesi ile Avrupa`ya gidiyor.

Yeşilyazı Ortaokulu, Türkiye genelinde 3745 eğitim kurumunun başvuru yaptığı projeye kabul edilen 322 eğitim kurumu arasında yer alarak Bafra ilçesini temsil etmenin ve Samsun İlinde projesi kabul edilen iki okuldan biri olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Okul Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, proje kapsamında okul yönetimi dâhil 7 personelin bilgi ve yeterliliklerini artırmak üzere  hizmet içi eğitimi almak için İngiltere, Fransa, İspanya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti`ne gideceğini ifade etti. Ayrıca Yeşilyazı Ortaokulu` nun proje kapsamında 16.258,00 Euro hibe kazandığını belirterek projenin geçmesinde önemli katkıları bulunan İngilizce Öğretmeni Mustafa Yavuz ve Fen ve Teknoloji Öğretmeni Safiye Betül Aldemir` e teşekkür etti.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşilyazı Ortaokulu Avrupa` Ya Uçuyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0