BAFRA BELEDİYESİ

Yikob Önemli Yatırımlara İmza Attı

 
 162
Yikob Önemli Yatırımlara İmza Attı - Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Müdürü Cafer Uyar, Yikob Müdürü Kenan Akçay Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Müdürü Cafer Uyar, Yikob Müdürü Kenan Akçay Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret etti.

Yetkililer; başkanlığın Kamu kurum ve kuruluşlarının yatırım ve hizmetlerinin etkin olarak yapılmasını, izlenmesini ve koordinasyonunu sağlamak gibi değişik görevleri, yetki ve sorumlulukları olduğunu belirtti. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı`nın faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

İlçelerde de faaliyet yürüttüklerini ifade eden Uyar, Başkan Şahin`e detaylı bilgiler verdi ve fikir alış-verişinde bulunuldu.

Başkan Şahin ise Rehberlik ve Denetim Müdürü Cafer Uyar`ın kendilerini aydınlattığını belirtti. Samsun`a şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra ileriye dönük olarak yapılacak yatırımların birçoğunun altında Yikob`un imzasının bulunduğunu söyleyen Başkan Şahin,  bundan sonra daha etkin bir çalışma yürütüp birlikte güzel çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yikob Önemli Yatırımlara İmza Attı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0