SAMSUN

Yılmaz: "Paylaşarak Güzel Bir Ramazan Geçiriyoruz"

 
 468
Yılmaz: "Paylaşarak Güzel Bir Ramazan Geçiriyoruz" - AK Parti Samsun İl Başkanlığı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde verdiği iftarda partililer ve vatandaşlar bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanlığı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde verdiği iftarda partililer ve vatandaşlar bir araya geldi

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlediği 54'üncü İl Danışma Meclisi Toplantısı sonrası Atakum Kültür ve SanatMerkez'nde iftar yemeği verildi. İftar yemeğine, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş tek tek masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Bu akşam il başkanımız Fuat Köktaş beyin düşündüğü ve organize ettiği bir iftar sofrasındayız. Bugün İl Danışma Meclisi toplantımızı yaptık. Arkadaşlarımızın hepsi geniş katılım ile iştirak ettiler. Sağ olsunlar, Allah razı olsun. Her akşam zaten bir başka yerde, ilçelerde hemşerilerimizle birlikte, insanlarımızla birlikte Ramazan'ın ruhuna yönelik iftar sofralarında duygu ve düşüncelerimizi, sevgimizi yüreğimizi ortaya koyarak, Allah ne verdiyse bir avuç iftar nevalesini beraber paylaşarak bir güzel Ramazan'ı geçiriyoruz. Bir Ladik, Alaçam ve Salıpazarı ilçelerimiz kaldı birlikte iftar yapmadığımız. İnşaallah önümüzdeki günlerde oralara da gideceğiz. Biz ülkemizde güzel huzur içerisinde iftar sofralarında Ramazan'ın güzelliğini hissediyoruz. Ama bunu hissedemeyen Gazze'deki Müslüman kardeşlerimiz için yüreğimiz sızlıyor. Yüreğimiz sızlamaktan öte kan ağlıyor. Allah bu kanı akıtan zalimlerden bedelini sorsun. Allah onların başına belaların en büyüğünü getirsin ve şehit olan çocuk kadın ve silahsız hiçbir şeyden günahı olmayan Gazzeli vatandaşlarımıza da Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

Seçim öncesi son İl Danışma Meclisi Toplantısı olduğunu hatırlatan AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "İftarı da birlikte yapalım diye düşündük. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İl danışmada gündemimiz malum teşkilatlar çalışmanın yanında Cumhurbaşkanlığı sürecine daha fazla önem verdik. Süreç günden düşmeye başladı. İlk defa halkın seçeceği meclisin aradan kalkacağı bir seçime doğru hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Burada herkesten talebimiz partinin teşkilatlarında aktif olsun ya da olmasın, partide görev almış tüm eski teşkilatçı arkadaşlarımızın takıma dahil olmalarını, 10 Ağustos'a yönelik çalışma yapmalarını kendilerinden istirham ediyorum" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yılmaz: "Paylaşarak Güzel Bir Ramazan Geçiriyoruz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0