GÜNDEM

Yol Ayırıcılar Kaldırılınca Eski Haline Döndü

 
 1866
Yol Ayırıcılar Kaldırılınca Eski Haline Döndü - Yalçın Köse- Bafra Haber /Bafra Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir içinde trafiği rahatlatmak maksadı ile yollara konulan yol bölücüler doğal gaz çalışmasından dolayı kaldırılınca trafik eski halini aldı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber /Bafra Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir içinde trafiği rahatlatmak maksadı ile yollara konulan yol bölücüler doğal gaz çalışmasından dolayı kaldırılınca trafik eski halini aldı.

Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliğinin, Bafra Belediyesi desteği ile Bafra`da başlattığı ve halk tarafından büyük takdir toplayan  yol ayırma çalışmaları sonrası doğalgaz çalışmaları olacağı sebep gösterilerek Cami Kebir Caddesi ile Rahmi bey Sokak üzerinde şerit ayırmaya yarayan yol ayırıcılar sökülerek kaldırıldı.

Kaldırılan yol ayırıcıları Cami Kebir Caddesi ile Rahmibey Sokak  üzerinde araç parklarının eskisi gibi yoğunlaşması ve çift şerit yolun tek şeride düşerek trafiğin kimi zaman durma noktasına gelmesine neden oluyor. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yol Ayırıcılar Kaldırılınca Eski Haline Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0