SPOR

Yurtlar Arası 9. Futbol Turnuvası Bafra`da Başladı

 
 169
Yurtlar Arası 9. Futbol Turnuvası Bafra`da Başladı - Yalçın Köse- Bafra Haber / YURTKUR Samsun Bölge Müdürlüğü`ne bağlı yurtlar arasında 9. futbol turnuvası Samsun`un Bafra ilçesinde başladı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / YURTKUR Samsun Bölge Müdürlüğü`ne bağlı yurtlar arasında 9. futbol turnuvası Samsun`un Bafra ilçesinde başladı.

Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğü Sosyal Tesisleri suni çim sahada 4 gün boyunca sürecek turnuva, Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdunda yapılan törenle start aldı.

Konferans salonunda saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlanan  törende ilk olarak Yurt Müdürü Ünsal Uludağ hoş geldiniz konuşması yaptı.

Ünsal Uludağ, "Arkadaşlar bizler sizleri seviyoruz. Bu yıl 9.sunu düzenlediğimiz bu futbol turnuvası bizim için bir onur gurur kaynağıdır. Amasya`sı, Tokat`ı, Çorum`u, Sinop`u, Samsun`u ve ilçelerini ülkemizin yöremizin dört bir yanından herkesle dinç ve sporun ruhuna uygun olarak kardeşlik, dostluk, centilmenlik, hoş görü çerçevesi içerisinde faaliyetlerimizi bitireceğiz." dedi.

Konuşmasının ardından Ünsal Uludağ turnuvaya katılan yurt idarecilerine turnuva anısına plaket takdim etti.

Plaket takdiminin ardından turnuva YURTKUR Merzifon ile YURTKUR Niksar arasında ki maçla start aldı.  İki Yurt arasında yapılan kıran kırana mücadelede YURTKUR Niksar rakibi YURTKUR Merzifon`u 2-1 mağlup etti.

Bafra`da yapılacak olan turnuvaya Samsun Bölge Müdürlüğü`ne bağlı Bafra Milli Piyango, Tokat Niksar, Tokat Gaziosmanpaşa, Tokat Zile, Tokat Turhal, Samsun Karadeniz, Samsun Terme, Samsun Çarşamba, Çorum, Merzifon, Sinop ve Amasya yurt müdürlüklerinden futbol takımları katılıyor.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yurtlar Arası 9. Futbol Turnuvası Bafra`da Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0