GÜNDEM

Zafer Bayramı İçin Pedal Çevirdiler

 
 1274
Zafer Bayramı İçin Pedal Çevirdiler - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Şubesince 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bisiklet turu düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Şubesince 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bisiklet turu düzenlendi.

BafraKent Meydanında toplanan 80 kişilik bisikletli bisikletlerini Türk Bayrakları ile süsleyerek, Bafra Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ve Bafra Belediyesi Zabıta ekiplerinin eskortluğu eşliğinde, ilçe merkezinde tur attı. Şehir Merkezindeki turun ardından Bafra Şehitliğine uğrayan topluluk şehitlikte  dualar ederek  çiçeklerden oluşan Türk Bayrağı çelengini Şehitliğe bıraktılar.

Derneğin Bafra Şubesi Başkanı Hülya Yangın Ertekin de her ay farklı konularda bisiklet turu gerçekleştirdiklerini belirtti. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Ertekin, "30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle böyle bir organizasyon düzenledik. Bisikletlerimizi sürüp Bafra Şehitliğinde dua ettik ve Çelik Park AVM`de çeşitli çekilişler düzenleyerek  sinema biletlerinden bisiklete kadar çeşitli hediyeler dağıtacağız. Tüm ulusumusun Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutlarım." dedi. Turun ardından bisiklet hediyeli çekiliş gerçekleştirildi. Çekilişleri ise Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın çektirdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zafer Bayramı İçin Pedal Çevirdiler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0