SPOR

Zafer Turnuvası Finali Başlamadan Bitti

 
 1120
Zafer Turnuvası Finali Başlamadan Bitti - Bafra Kaymakamlığı ve İlçe Spor Müdürlüğünce "Sevgiyle Uzanan Eller" Pojesi Kapsamı`ndaki 30 Ağustos Zafer Turnuvası`nın ilk ayağı olan ve 17 Ağustos Pazartesi saat 18.00`da oynanacağı önceden duyurulan Bafra Kızılırmakspor-Bafra Galatasaray Derneği maçı daha maç başlamadan olaylı sona erdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı ve İlçe Spor Müdürlüğünce "Sevgiyle Uzanan Eller" Pojesi Kapsamı`ndaki 30 Ağustos Zafer Turnuvası`nın ilk ayağı olan ve 17 Ağustos Pazartesi saat 18.00`da oynanacağı önceden duyurulan Bafra Kızılırmakspor-Bafra Galatasaray Derneği maçı daha maç başlamadan olaylı sona erdi.

Yaz Spor Okulları takımlarından Galatasaray, Hacınabispor ile Galatasaray ve Beşiktaş Dernekleri`nin katıldığıilk etap maçlarından olan 30 Ağustos Zafer Turnuvası Final Maçı için önce her iki takım da sahaya çıktı ancakBafra Kızılırmakspor Antrenörü Halis ve Galip Es, rakipleri Galatasaray Derneği`nin sahaya 2003-2004 doğumlulardan daha da büyük yaştaki oyuncularla sahaya çıkmalarına tepki verip bu yaşı büyük olanların takımı terketmelerini aksi takdirde bu maça çıkmayacaklarınısöylediler. Bu ikaza karşı tepki veren Galatasaray Derneği yöneticileri arasında tartışmalar yaşanınca Kızılırmakspor sahadan çekildi.

Maçın başlayacağı saatte ise henüz geleceği duyrulan Bafra Kaymakamı ve diğer spor ilgilileri de maç yerinde olmayınca maçı izlemeye gelen bir kaç duyarlı aile ve takım oyuncuları sahadan boynu bükük ayrıldılar.

Maçı izlemeye gelen az sayıdaki vatandaşlar da olaya tepki gösterdiler.

"Sevgiyle Uzanan Eller" Projesi Kapsamı`ndaki 30 Ağustos Zafer Turnuvası`nın diğer etap maçlarına ise kaldığı yerden devam edileceği öğrenildi.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zafer Turnuvası Finali Başlamadan Bitti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0