SPOR

Zafer Turnuvasında Heyecan Ve Bol Gol

 
 900
Zafer Turnuvasında Heyecan Ve Bol Gol - Bafra Kaymakamlığı ile İlçe Spor Müdürlüğünün "Sevgiyle Uzanan Eller" Projesi Kapsamı`ndaki 30 Ağustos Zafer Turnuvası tüm hızı, heyecanı ve de bol golleriyle devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı ile İlçe Spor Müdürlüğünün "Sevgiyle Uzanan Eller" Projesi Kapsamı`ndaki 30 Ağustos Zafer Turnuvası tüm hızı, heyecanı ve de bol golleriyle devam ediyor.

Bafra Kızılırmakspor Yaz Okulu, Bafra Hacınabispor Yaz Okulu, Galatasaray ve Beşiktaş Dernekleri`nin çeşitli yaş gruplarından oluşan toplam 10 takım; 5`erli 2 grup halinde maçlar yapıyor.

Maçlar sonunda 4 takımın play off`ta ilk 3 için mücadele edeceği 30 Ağustos Futbol Zafer Turnuvası`nda, 2004- 2005 ve 2006 doğumlu sporcuların yer aldığı 12 Ağustos Çarşamba günkü maçlarda şu sonuçlar alındı:

Bafra Kızılırmakspor Yaz Okulu: 7

Bafra Hacınabispor Yaz Okulu: 1

Galatasaray Derneği: 7

Beşiktaş Derneği: 0

Kızılırmakspor-Hacınabi maçında Orhan Girginer, Galatasaray-Beşiktaş Dernekleri maçında ise Yasin Bedirkurum hakem olarak görev yaptı.

Bu arada 7-1 biten Kızılırmakspor- Hacınabispor Yaz Okulu Takımları`nın maçında; Kızılırmakspor`dan Adem Ak, Emirhan Saltan, Bünyamin Aydın ve Batuhan Usta ile aynı takımdan kaleci Umut gelecek için umut veren futbollarıyla dikkat çektiler.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Zafer Turnuvasında Heyecan Ve Bol Gol içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0