GÜNDEM

Samsun İl Genel Meclis Toplantısı

 
 143
Samsun İl Genel Meclis Toplantısı - Samsun İl Genel Meclis toplantısında, asfalt ihtiyacının karşılanması için 300 bin YTL ödenek aktarılması onaylandı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun İl Genel Meclis toplantısında, asfalt ihtiyacının karşılanması için 300 bin YTL ödenek aktarılması onaylandı.

2008 yılı mayıs ayı 3. toplantısı İl Genel Meclisi Salonu'nda, Meclis Başkanı Necati Demir Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. 4 gündem maddeli toplantıda İl Genel Meclisi tarafından daha önce valilik bünyesinde kurulması onaylanan, şehit edilen vatandaşların yakınlarının yaşayacakları sorunların giderilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturulacak birime ödenek ayrılması onaylandı. İl Özel İdaresi'ne ait Kavak, Bafra, Vezirköprü ilçelerinde bulunan konkasör tesislerinin, asfalt sezonu yaklaşması nedeniyle ihtiyaç duyulan malzemelerin üretilmesi amacıyla 300 bin YTL aktarılmasın yönündeki Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okunarak kabul edildi. Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir de katıldı. Selamlama konuşması yapan Demir, Samsun İl Özel İdaresi'nin yaptığı çalışmalardaki başarısının resmi olarak tescillendiğini kaydetti.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun İl Genel Meclis Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0