SAMSUN

"Çanakkale Geçilmez" Temalı Resim Sergisi

 
 837
"Çanakkale Geçilmez" Temalı Resim Sergisi - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi tarafından 18 Mart Şehitler Günü anısına "Çanakkale Geçilmez" temalı resim sergisi açtı
Bafra Haber

 |  - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi tarafından 18 Mart Şehitler Günü anısına "Çanakkale Geçilmez" temalı resim sergisi açtı

İlkadım Kaymakamlığı'nda açılan sergiye Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı İrfan Öztürk, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış öncesi konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı İrfan Öztürk, "Bu sergiye ilçelerden gelen resimlerle ortak olarak düzenledik. Bunun neticesinde 4 resmi ödüle layık gördük" dedi.

Çanakkale Zaferi'nin önemine değinen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası kapsamı içerisinde dernek aracılığı ile resim yarışması düzenlendi. Bugün de sergilenmeye değer gören eserler de bugün sergilendi. Özellikle vatan sevgisi, millet sevgisi bu tür sevgilerin gençlerimiz tarafından da benimsenmesi ve özümsenmesi bakımından önemli bir çalışmadır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından resim sergisinin açılışı yapıldı. Açılış sonrası sergiyi gezen Vali Aksoy ve beraberindekiler daha sonra "Çanakkale Geçilmez" konulu resim sergisinde birinci olan Terme Anafartalar Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Merve Yılmaz'a laptop, ikinci olan İlkadım Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Deniz Güngör'a tablet, üçüncü olan ilkadım İstiklal Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Şimal Rana Candal'a bisiklet ve jüri özel ödülünü alan Bafra Cumhuriyet Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Şeyda İrem Ediz'e de tabletlerini Vali Hüseyin Aksoy verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • "Çanakkale Geçilmez" Temalı Resim Sergisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0